Skip to content
Return to Nav
Carglass® Region Brøndby
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00Lukket i dag Lukket i dag
Primære serviceområder
Brøndby, Brøndby Strand, Vallensbæk, Vallensbæk Strand
+45 70 89 50 10+45 70 89 50 10

Vores mobile service

Vi kommer også ud på en adresse du ønsker. Selvom du vælger at en af vores teknikere skal komme til dig, så bevarer du stadig trygheden ved vores garanti på arbejdet.
Vi ringer ca. 30 minutter inden ankomst.
Hvis det er muligt, så vælg gerne et sted med overdække, da vi ikke kan udføre arbejdet hvis det regner eller sner.
For at kunne udføre rudeskiftet korrekt, så skal der være min. 1 meters friplads på siden af bilen og ca. 1, 5 meter foran eller bagved bilen.

Carglass® Brøndby

Betalingsmuligheder:
Du kan betale med kort, MobilePay
Sprog:
Dansk, Engelsk
Har du fået en rudeskade, hjælper Carglass® Brøndby dig! Uanset om stenslaget kan repareres eller ruden skal udskiftes. Slap af i vores loungemøbler – der er kaffe, te og kildevand mens du venter. Du kan også sidde og arbejde ved et af vores arbejdsborde, hvor vi også har en computer med internetforbindelse til rådighed. Der er også mulighed for opkobling til vores WiFi.

BOOK ONLINE NU!

Dette tilbyder vi hos Carglass® Brøndby

Stenslag rep eller bilrude skift?
Vores teknikere har alle stor ekspertise indenfor reparation af bilruder og vores ”reparation først” filosofi betyder, at vi – når det er muligt – altid vil foretage en reparation af din forrude frem for at udskifte den, hvilket sparer dig både tid og penge. Nogle gange vil typen, størrelsen og placeringen af skaden på forruden betyde, at hele forruden skal udskiftes.
Siderude eller bagrude
I modsætning til en forrude, så kan en side- eller en bagrude ikke repareres. Hos Carglass® er vi specialister i at udskifte alle rudetyper på alle bilmodeller og -årgange. Vi er derfor et godt valg, hvis du skal have hasteudskiftet en side- eller bagrude. Vi kan også tilbyde dig et par viskere med til 149, 50 kr. for en enkelt eller 299 kr. for et sæt.

Priser hos Carglass® Brøndby

Din pris hos Carglass afhænger af tre vigtige faktorer.
Nedenfor ser du det, der typisk har indflydelse på vores pris.
* Skadetype - stenslag eller revne.
* Hvilken type rude - forrude, siderude eller bagrude.
* Om din bilforsikring dækker glasskader eller ej. Det er billigere at reparere et stenslag end at udskifte hele ruden. I langt de fleste tilfælde dækker forsikringen stenslagsreparationen, så det er gratis for dig. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet. Udover det så kan vi højst sandsynligt slå din dækning op og hjælpe dig med at inde den billigste løsning.
Afdragsordninng
Hvis din bilforsikring ikke har glasdækning, så har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit lån over 10 måneder. Hvis du vil høre mere om denne mulighed, så send os en mail på carglass@carglass.dk eller ring til os på +45 70 13 99 11.

Nærliggende Carglass afdelinger

Carglass® - Region Hvidovre
123 Main Street
2650 serviceområde
DK
70 89 50 1070 89 50 10
1.33

Vi kommer også ud til dig!

Find et serviceområde nær dig
Mobil Service