Skip to content
Return to Nav
Carglass® Region Maribo
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00Lukket i dag Lukket i dag
Primære serviceområder
Bandholm, Hunseby, Bursø, Hillested, Erikstrup, Nørreballe, Vejleby
+45 70 13 99 11+45 70 13 99 11

Vores mobile service

Vi kommer også ud på en adresse du ønsker. Selvom du vælger at en af vores teknikere skal komme til dig, så bevarer du stadig trygheden ved vores garanti på arbejdet.
Vi ringer ca. 30 minutter inden ankomst.
Hvis det er muligt, så vælg gerne et sted med overdække, da vi ikke kan udføre arbejdet hvis det regner eller sner.
For at kunne udføre rudeskiftet korrekt, så skal der være min. 1 meters friplads på siden af bilen og ca. 1, 5 meter foran eller bagved bilen.

Stenslag og bilrude skift i Maribo

Betalingsmuligheder:
Du kan betale med kort, MobilePay
Sprog:
Dansk, Engelsk
Carglass® er en del af Belron-koncernen, der er verdensledende inden for reparation af stenslag og udskiftning af bilruder. Belron er aktiv i 34 lande på fem kontinenter med +2.400 afdelinger, +9.800 mobile montører og mere end 25.000 ansatte.
I Danmark er Carglass® førende inden for stenslag reparation og udskiftning af forruder. Vi udbedrer beskadigede bilruder af alle fabrikater, mærker, modeller og årgange.
Carglass® behandler og reparerer ruder overalt: Enten på ét af vores værksteder eller af en af vores mobile montører hjemme hos vores kunder eller på deres arbejdsplads. Carglass® står for service og kvalitet. Det afspejler sig i måden, vi arbejder på:
Alle vores bilruder er efter OEM-standarder. Det betyder, at bilfabrikanterne har sagt god for, at de kan monteres i deres biler. Det er din garanti for, at ruden passer til bilen. Det er vigtigt i tilfælde af uheld, hvor ruden både skal holde airbags inde i bilen og, som en del af bilens bærende konstruktion skal sikre, at taget ikke trykkes ned over passagererne, hvis bilen ruller om på taget.
Fordi vi udelukkende benytter ruder efter OEM-standarder, beholder bilen sin fabriksgaranti.

Vi er de eneste på markedet med en lim til stenslag, der hærder i temperaturer ned til -10 ℃. Det betyder, at vores montører kan arbejde i frostvejr.
Vi reparerer altid, hvis vi kan. Det betyder, at 60% af alle stenslag ender med en reparation i stedet for et rudeskift. Det sparer vores kunder både tid og penge.
Vi er forsikringsselskabernes foretrukne samarbejdspartner, og vi klarer både papirarbejdet og skadeanmeldelsen for vores kunder.

BOOK ONLINE NU!

Dette tilbyder vi hos Carglass® Maribo

Stenslag rep eller bilrude skift?
Vores teknikere har alle stor ekspertise indenfor rudereparation af bilruder og vores ”reparation først” filosofi betyder, at vi – når det er muligt – altid vil foretage en reparation af din forrude frem for at udskifte den, hvilket sparer dig både tid og penge. Nogle gange vil typen, størrelsen og placeringen af skaden på forruden betyde, at hele forruden skal udskiftes.
Siderude eller bagrude
I modsætning til en forrude, så kan en side- eller en bagrude ikke repareres. Hos Carglass® er vi specialister i at udskifte alle rudetyper på alle bilmodeller og -årgange. Vi er derfor et godt valg, hvis du skal have hasteudskiftet en side- eller bagrude. Vi kan også tilbyde dig et par vinduesviskere, som vi monterer.

Priser hos Carglass® Maribo

Din pris hos Carglass® afhænger af tre vigtige faktorer
Nedenfor ser du det, der typisk har indflydelse på vores pris.
* Skadetype - stenslag eller revne.
* Hvilken type rude - forrude, siderude eller bagrude.
* Om din bilforsikring dækker glasskader eller ej. Det er billigere at reparere et stenslag end at udskifte hele ruden. I langt de fleste tilfælde dækker forsikringen stenslagsreparationen, så det er gratis for dig. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet. Udover det så kan vi højst sandsynligt slå din dækning op og hjælpe dig med at finde den billigste løsning.
Afdragsordning
Hvis din bilforsikring ikke har glasdækning, så har du mulighed for at betale med et rente- og gebyrfrit lån over 10 måneder. Hvis du vil høre mere om denne mulighed, så send os en mail på ca@carglass.dk eller ring til os på 70 13 99 +45 11.

Nærliggende Carglass® afdelinger

Carglass® - Region Rødby
123 Main Street
4970 serviceområde
DK
70 13 99 1170 13 99 11
8.67

Vi kommer også ud til dig!

Få en tekniker ud til dig!
Mobil Service